Чојс недвижности
 
 

Изнајмување и продажба на недвижности

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
Ваше е само да ја одберете вистинската населба и град.
 
 
 
 
 
 
Еден нов свет
 
Посредуваме при купопродажба на недвижен имот. Ја вадиме целокупната документација околу истото и вршиме секакви други менаџерски работи и услуги во склоп на оваа дејност.
 
 
 
 
 
 
 
Одберете недвижност
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Понуда на недвижности

 
 
 
 
 
 
 

Посредување при купопродажба

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вадиме севкупна документација

 
 
 
 
 
 
 

Останати менаџерски услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Куќи, овоштарници, плацеви

 

Нашата понуда

 
Нудиме секогаш актуелна и атрактивна понуда на недвижен имот - куќи и плацеви.
Ова се 3те најбарани понуди во овој период.

За термин за посета, консултација и други информации јавете ни се.

Целата нашата понуда се наоѓа на нашиот премиум профил на www.reklama5.mk.
 
 
 
 
 

Викенд куќа во населбата Чекоштина

 
Викенд куќа од 40 m2 и двор од 2250m2 ,во населба Чекоштина со прекрасен поглед на езерото и градот (ја поседува цела неопходна документација,)Викендичката е со следниов распоред:дневна соба кујна купатило и спална соба,Прекрасна и мирна локација.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Викенд куќа во населбата Чекоштина

 
Се продава нива во С.Косел со вкупна површина од околу 12400м2 и легализиран објект од 139 м2 Нивата е засадена со околу 1000 корени цреша на род (десетта година) направен е систем капка по капка ,(со 2 бушотини 44м и од 16 метри) Во самиот плац има броило за струја и вода ,и се наоѓа на пристапна улица.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Станови

 

Градски реон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

Чојс недвижности

 
Нашата агенција за недвижности започна со работа од 2009-тата година. Посредуваме при купопродажба на недвижен имот.

Нашаа понудата е на територија на Охрид и околината. Поседуваме атрактивни станови за продажба (нова градба и изградени), станови за изнајмување, куќи за продажба и изнајмување, плацеви на одлични локации.

Секогаш професионални во нашата услуга, со доверба и сигурност, одлични цени и услови за соработка.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*